Humor mod hackere i JP

Humor mod hackere

Vores våben mod hackerne er tegnefilm med humor.
Det er enkelt og effektivt. Klar til implementering med mulighed for tilpasning.

It awareness til virksomheder

Kelsa Media tilbyder effektive awareness kampagner på flere sprog til små og store virksomheder, organisationer, ministerier og kommuner. Alt kan skaleres og tilpasses – og kan integreres i forskellige platforme og LMS.

SE KAMPAGNE MED FILM, QUIZ, TEST mm

 

Humor mod hackere
• Humoristiske tegnefilm
• Test, quiz og præmier
• Videointerviews, plakater og artikler
Humor mod hackere - annonce i JP 19-02-17

Det starter hos medarbejderne

De humoristiske tegnefilm fra Kelsa Media giver medarbejderne tips og redskaber til at gennemskue hackere og it-kriminelle.

Medarbejderne lærer at være opmærksomme, når de håndterer fortrolige informationer og at stoppe op, før de klikker på ransomware-links, der kan tage hele organisationen som gidsel.

Hackertruslen er reel med Dark Net

Hackerne bliver dygtigere og går direkte efter virksomhedernes medarbejdere. Der er millioner af it-kriminelle, spredt over hele kloden. De er udspekulerede og de samarbejder og organiserer sig i Internettets Dark Net. Her handles oplysninger, som kan hjælpere hackere, it-kriminalle og it-spioner til at kompromittere virksomhederens it-sikkerhed.

Det er påtrængende nødvendigt at både små og store organisationer opruster for at sikre sig mod it-kriminalitet.

Medarbejdernes uddannelse

Der kommer hele tiden nye trusler til, og det er nødvendigt, at medarbejdere er uddannet og klædt godt på. De er nødt til at kende de enkle anti-hacker regler.

I it-afdelingerne ved enhver dog, at budskabet ‘PAS NU PÅ DE FARLIGE LINKS’ hverken er særlig sexet eller sjovt at formidle. Når man sender info-sedler ud i virksomheden, ryger advarslerne hurtigt ned i bunkerne. Egentlig er det ikke så mærkeligt at det sker i en travl hverdag.

Men hvordan griber man det så an? – for der er ingen vej uden om: medarbejderne skal uddannes. De skal være virksomhedens gatekeepere. Hackerne udgør en stor risiko for virksomhedernes it-systemer. Det er BIG business med store fortjenester for hackerne – og store tab for virksomheden.

På Kelsa Media har vi erfaring med, at den bedste opskrift er, når det både er lidt sjovt – og når budskaberne er så simple at de huskes.

Humor mod hackere fra Kelsa Media

Enkelt, effektivt og eksklusivt

Køb en awareness kampagne eller e-learning pakke fra Kelsa Media. Det er enkelt, effektivt, eksklusivt – og altid med en humoristisk twist

KELSA MEDIA | info@kelsa.dk – Tlf: (+45) 2261 0041


Download annoncen ‘Humor mod hackere’

Kelsa_annonce_lowres.pdf (PDF)


En onsdag morgen ringede en telefonsælger fra Jyllands-Posten.Han havde et godt tilbud, og præsenterede det så godt, at vi sagde “ja tak og kør” til en annonce. Det er første avisannonce i Kelsa Medias historie 😉