Tegnefilm til Klimaministeriet

skift_password_still_01Kelså Kommunikation har netop leveret fem tegnefilm til kampagne i Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet.

Sprudlende, skarpe film, som klæder medarbejderne på, så de husker, at de er super vigtige for at sikre, at hackere ikke får adgang til ministeriets dokumenter og computere.

Filmene til ministeriet handler bl.a. om hacking, phishing og om sikker håndtering af fortrolige dokumenter og data.

Filmene er en del af en stor awareness kampagne – se filmene her.

 

Anbefaling af film og samarbejdet med Kelsa Media

EFKM – Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet bruger nu tegnefilmene om Informationssikkerhed internt i organisationen. 

Thomas Tae Yang Jørgensen, Information Security Officer at the Ministry of Climate, Energy and Building (Nu KMD) har dette statement:

Samarbejdet med Kelsa Media har været professionelt, og Kelså har været fleksibel, kreativ og lydhør ift. vores ønsker til tilretninger. Samarbejdets ånd har været åben, positiv, tillidsfuld.

Produktet – tegnefilmene om Informationssikkerhed
Budskaberne rammer helt i plet – spot on. Svære budskaber formidles let og virkningsfuldt. Filmene er sjove, skarpe, humoristiske.Særdeles velegnede til medarbejder Awareness i offentlige organisationer.

Filmene bruges sammen med Siscons Control Manager og det fungerer godt og helt uden problemer. De to produkter tilsammen er et særdeles velegnet værktøj til håndtering af Informationssikkerhed og Awareness.

Modtagelsen i organisationen / organisationerne:

Fine tilbagemeldinger, filmene blevet modtaget godt. Har virket efter hensigten: højnet medarbejdernes Awareness omkring Informationssikkerhed.

Summa Summarum:
Stor tilfredshed – vil gerne anbefale filmene til andre og også anbefale samarbejdet med Kelsa Media.