Stortinget i Norge køber Skype for Business film

Norges Storting skal i den kommende tid for alvor i gang med Skype for business. Og vi er lidt stolte – for Stortinget i Norge køber Skype for Business film af Kelsa Media, og filmen skal i den kommende tid bruges til at introducere 350 ansatte i Stortinget til kommunikationsplatformen Skype for business.Se et filmmix med engelsk, norsk og dansk – her bare en lille bid af filmen.

Filmen om Skype for Business bruges mange steder i Danmark og også i flere lande i Europa (Danmark, Tyskland, Holland, Norge, Sverige), og den er foreløbig lavet på tre sprog.  Flere sprogversioner er på vej.

Norsk version af film om ‘Skype for business’

Da vi fik en mail fra Stortinget, havde vi ikke Skypefilmen på lager på norsk, men det gjorde vi noget ved i en fart.

Stortinget i Norge køber Skype for business film af Kelsa Media

Det er VoiceArchive i Århus, der har stået for både oversættelse og indtaling. Det har været en fornøjelse af arbejde sammen med dem.

Den norske speaker Trond brugte vi med stor fornøjelse i et projekt for ‘Sol og Strand’ i 2002. Så da vi skulle bruge norsk speaker igen, var der ingen tvivl: Det er Trond, vi vil have, og heldigvis er han stadig aktiv speaker hos VoiceArchive.
Jafilm i Århus har lavet animationerne. Dem går man ikke fejl af. Topprofessionelle og med en herlig streg.

Filmens indhold og budskab har vi udviklet i samarbejde med Christian Wang fra University College Lillebælt. Da vi satte den film i søen sammen, var der ingen der drømte om, at vi en dag kunne fortælle at Stortinget i Norge køber ‘Skype for business’ filmen.

Flere tegnefilm på norsk

Kelsa Media har allerede fået flere andre henvendelser fra Norge om denne film – filmen passer lige så fint til norske som til danske organisationer, der satser på en effektiv udrulning af Skype for business.
Og så er vi i gang med at versionere andre film til norsk.
Mere om det senere 🙂
Læs mere om vores Skype for business film og kommunikationspakke

 

Stortinget i Norge køber Skype for Business film

-Hvordan går det mon til – at Kelsa Medias film nu er på vej til Norge?
Det handler vist om, at budskabet om filmen om Skype for business er opsnappet af søgemaskinerne. Og det er vi vældig glade for og stolte af.
Tak til Vivi i Stortinget i Norge, som fandt os 🙂