Kelsa Media – professionelt mediebureau

Kelsa Media – tjek os ud på Humor mod hacking 

Nyt firmanavn Kelsa Media

Kerneværdier

Vores varemærke er kvalitet, kreativitet og fleksibilitet.
Vores fokus er awareness-kampagnen Humor mod hacking, som handler om cybersikkerhed og persondata.

Om Kelsa Media

Kelsa Media er et etableret mediebureau, med spidskompetencer i formidling af tunge og vanskelige emner. For eksempel cybersikkerhed og persondata, som vi fortæller om på en enkel, inspirerende måde.

Hertil bruger vi animationsfilm, video, fotos, artikler, grafik og e-læring – på mange platforme.

Om awareness-kampagnen Humor mod hacking

Kelsa Media påbegyndte arbejdet med vores online awareness-kampagne Humor mod hacking i 2015 sammen med University College Lillebælt og Ja Film.

Vi har udviklet og udbygget konceptet i samarbejde med kunder i en række organisationer, virksomheder og myndigheder. Det er dermed de aktuelle trusselsvurderinger, der definerer indholdet i kampagnen.

Vi har udviklet kampagnen, sådan at awareness-kurserne lever op til de krav, der stilles, når organisationer og virksomheder arbejder med ISO27001 certificering.

Humor mod hacking er et awareness-koncept med e-læringskurser på mange sprog. Vi leverer kurserne som microlearning som Scorm-filer eller med vores eget LMS (Learning Management System), phishingkampagner, nudging, foredrag og events.

 

Udvikling af kampagnen Humor mod hacking

Vi har fart over feltet med mange nye initiativer, der kan hjælpe organisationer og virksomheder med at klæde medarbejderne på, sådan at de kan medvirke til at holde it-kriminelle ude. Det er en hård kamp, for hackere og it-kriminelle er opfindsomme og arbejder i velorganiserede netværk.

Humor mod hacking-kampagnen er nu tilgængelig på ni sprog. Der kommer nye temaer og sprog til.

Om udvikling af Kelsa Media

Vi arbejder med mange andre projekter indenfor formidling og kommunikation, blandt andet klima samt organisation og ledelse.

Se nogle af de projekter Kelsa Media har i porteføljen her

Kontakt os gerne på info@kelsa.dk