Anbefalinger

Anbefalinger Kelsa Media

Tilfredse kunder og stærke produkter.
Så enkelt kan det siges … Læs mere her

Anbefalinger Kelsa Media fra Køge Kommune

Køge Kommune gennemfører i foråret 2017 en it-sikkerheds awareness kampagne med tegnefilm fra Kelsa Media.
Status februar 2017 – It-sikkerhedskoordinator Brian Kjelin Olsen skriver:

Vi er kommet godt i gang med rulle filmene ud i organisationen, og de er blevet rigtig godt taget imod. Vi er i disse dage i gang med emne/film nummer to. Filmene blevet promoveret sammen med kampagnemateriale som lederne kan anvende på afdelingsmøder, nyheder på intranettet og visning af filmene i kantiner. Materialet bygger vi op omkring de enkelte film som dermed bestemmer temaet. Det hjælper os med at få set vejledninger og støtten til brugerne efter i sømmene, så budskabet bliver både komplet og enkelt.

En rigtig god kampagne for It-sikkerhed

Hackere

Kampagnen omkring filmene sprænger rammerne for alle vores tidligere Awareness kampagner, når vi sammenligner hitraten (læsninger) på vores intranet. Dobbelt så mange læsninger fik nyhederne med tegnefilmene fra Kelsa Media i forhold til tidligere video kampagner og næsten tre gange så mange i forhold til en ”almindelig” awareness nyhed.

Varme anbefalinger af Kelsa Media

Lynhurtig tilpasning af filmene så de passede til Køge Kommunes systemlandskab og professionel vejledning under hele processen. Vi har været rigtig godt tilfredse med hele forløbet. Kelsa Media får min varmeste anbefaling.

Sådan skriver Brian Kjelin Olsen, IT-Sikkerhedskoordinator

Omfatter syv korte, præcise tegnefilm om it-sikkerhed.
Hensigten er at uddanne medarbejderne til større opmærksomhed overfor Informationssikkerhed.

Filmene er produceret af Kelsa Media til Køge Kommune til udrulning i foråret 2017.

 


Anbefalinger Kelsa Media fra Energiministeriet

EFKM (Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet) bruger tegnefilmene til intern awareness kampagne om informationssikkerhed

Thomas Tae Yang Jørgensen, Information Security Officer at the Ministry of Climate, Energy and Building (nu KMD) siger:

Samarbejdet med Kelsa Media: Kelså har været fleksibel, kreativ og lydhør i forhold til vores ønsker til tilretninger. Samarbejdets ånd har været åben, positiv, tillidsfuld og professionel.

Produktet – tegnefilmene om Informationssikkerhed:
Budskaberne rammer helt i plet – spot on. Svære budskaber formidles let og virkningsfuldt. Filmene er sjove, skarpe, humoristiske.Særdeles velegnede til medarbejder Awareness i offentlige organisationer.

Filmene bruges sammen med Siscons Control Manager og det fungerer godt og helt uden problemer. De to produkter tilsammen er et særdeles velegnet værktøj til håndtering af Informationssikkerhed og Awareness.

Modtagelsen i organisationen / organisationerne:

Fine tilbagemeldinger, filmene blevet modtaget godt. Har virket efter hensigten: højnet medarbejdernes Awareness omkring Informationssikkerhed.

Summa Summarum:
Stor tilfredshed – vil gerne anbefale filmene til andre og også anbefale samarbejdet med Kelsa Media.


Anbefalinger Kelsa Media fra TORM A/S

Business Strategi og HR – tegnefilm til Rederiet Torm A/S
Produceret 2016 af Kelsa Media. Torm siger om samarbejdet:

“TORM har brugt Kelså til at producere en film om virksomhedens strategi og mål for 2016. Processen har hele vejen igennem været professionel og deadlines er overholdt.
Samarbejdet med Lis Kelså har fungeret rigtig godt og især har jeg været tilfreds med hendes fleksibilitet og store fokus på at vi som kunder fik præcis det, vi ønskede.
Produktet er blevet helt, som det skulle og vi har allerede haft meget glæde af det” … 

“Filmen var sikkert også med til at vi i vores medarbejder tilfredshedsundersøgelse fik en score på 9 (på en 10 skala) vedr. hvor godt medarbejderne synes, de er informeret om den overordnede strategi – så det er vi vældig tilfredse med :-)”

Jytte Hollender
General Manager, Learning and Development, Torm A/S


 

Anbefalinger Kelsa Media fra Uni-C

Lise Dalgaard, sekretariatschef, Uni-C:
(Stort formidlingsmateriale (multimedie) Junior pc kørekort)

”Produktionsprocessen har været styret af Lis Kelså fra idé til færdigt produkt … processen er forløbet i et forbilledligt samarbejde med Lis Kelså, der med kreative ideer og fornemmelse for målgruppens behov har formået at fremstille et produkt, der skaber forståelse og indsigt i et fagligt nyt område”


Kaj Søndergaard, viceskoleleder Mellervangskolen i Ålborg

(Stort formidlingsmateriale (multimedie) Skolestart på Mellervangskolen )

”Åben og konstruktiv tilgang … et meget flot og informativt materiale … refleksion og eftertanke … samarbejde med Lis Kelså foregår i en positiv, konstruktiv og humoristisk atmosfære”


Anbefalinger Kelsa Media fra læsekonsulenten

 

fra Kirsten Bladt, læsekonsulent Skanderborg Kommune

Stort formidlingsmateriale www.itsu.dk om It-støttet undervisning)

”En fornøjelse at samarbejde med dig, Lis. Du har været rigtig god til at lytte til vore ønsker, og samtidig har du givet os et professionelt modspil, som har været meget inspirerende”


 

Anbefalinger Kelsa Media fra Ann-Elisabeth Knudsen

Ann-E. Knudsen, hjerneforsker, foredragsholder og debattør:

(Hjemmeside www.ann-e-knudsen.dk – opbygning og udvikling)

”Meget engageret menneske, professionelle holdninger. Samarbejdspartner, der tilføjer mit arbejde en ekstra dimension, skaber overblik over selv kompliceret materiale om hjerner og hendes pædagogiske og formidlingsmæssige kompetencer er nemme at få øje på i det færdige resultat.
Og jeg er til stadighed imponeret over hendes evne til at finde ud af, hvad det kan være jeg i grunden gerne vil have hende til at lave, når jeg famler mig vej gennem en forklaring.”